CoolWay Avatar

Data lansarii este 01.01.2018


Ce este Cool Way?

Cool Way este o comunitate (platforma) in care membrii sai posteaza cele mai interesante poze, ganduri, evenimente, din viata lor, sau articole, link-uri, ted-uri, link-uri youtube de pe internet. In schimbul activitatii avute pe siteul Cool Way, primiti puncte de loialitate denumite "coins". Aceste puncte pot fi folosite pentru a licita la premile puse la dispozitie de platforma Cool Way, sau ca moneda de schimp pentru cei care doresc sa posteze materiale promotionale dar nu au coinsi in cont.

Plasarea de materiale promotionale se face intr-un mod organizat, prin bifarea butonului "Material Promotional"

Pentru a plasa un material promotional trebuie sa aveti in cont 100 de coins, care vor fi retrasi din contul dumneavoastra in momentul plasarii materialului promo. Userii platformei isi pot transfera consii catre alti membri. Plasarea de materiale promotionale in afara acestei zone, poate duce la inchiderea contului.

Regulamentul de participare la licitatie.

In momentul incarcarii premiului pe platforma, de catre echipa Cool Way, se genereaza o data aleatorie cand licitatia se va inchide. Castigatorul premiului va fi cel al carei licitatii este in top(ultima suma licitata) in momentul inchiderii licitatiei.

Data de valabilitate a unei licitatii poate varia de la o zi(1 zi) pana la 14 zile.

Data de inchidere a licitatiei nu este publica. Licitatia se poate incheia in orice moment indiferent de punctele(coins) la care a ajuns in momentul respectiv licitatia.

Orice membru activ al platformei Cool Way are dreptul sa participe la licitatie. Pentru a putea licita trebuie sa aveti punctele necesare: licitatia curenta +investitia.

In momentul cand un alt membru va licita peste licitatia dumneavoastra, punctele licitate de dumneavoastra, se vor returna. Un participant la licitatie nu poate licita peste propria licitatie.

Validarea castigatorului

Castigatorul licitatiei trebuie sa implineasca urmatoarele conditii:

-in momentul desemnarii castigatorului, profilul trebuie sa fie completat cu: poza, nume real, adresa de email valida, localitate. Validarea se va face prin intermediul adresei de email. Castigatorul va fi postat pe peretele principal al platformei si are la dispozitie 3 zile pentru a-si revendica premiul, trimitand un email cu adresa unde trebuie expediat premiul, de pe emailul folosit la crearea contului. Premiul va fi trimis doar castigatorului de drept si nu poate fi transferat.

-toate postarile puse pe platforma Cool Way sunt postari relevante si nu sunt postate doar in scopul de a obtine puncte.(exemplu de postari interzise: postari de cuvinte fara sens, postari cu acelasi continut, publicate in repetate randuri etc)

-postarile nu au continut vulgar, obscen, rasist, sau nu incalca in vreun fel regulile platformei.

-in momentul castigarii premiului, contul dumneavoastra nu poate fi pe minus ca urmare a unei penalizari.

In cazul in care castigatorul nu indeplineste aceste conditii, premiul va fi reportat pentru un alt concurs. Cool Way isi rezerva dreptul de a modifica continutul sau conditile de utilizare ale platformei fara o instintare in prealabil.

Penalitati

Este strict interzis crearea de conturi multiple de catre aceeasi persoana. Incalcarea acestei reguli va atrage cu sine descalificarea, stergerea conturilor si interzicerea de a mai fi membru al platformei CoolWay.

Toti membrii platformei pot raporta o nedreptate sau o postare care contravine regulamentului Cool Way, prin accesarea meniului din coltul din dreapta al fiecarei postari, unde aveti butonul: “raporteaza postarea”.

In meniul care se va deschide aveti 3 posibilitati:

1. Irelevant

Atunci cand un membru considera ca o postare nu este suficient de relevanta pentru a fi postata pe platforma Cool Way apasa butonul “irelevant” (echivalentul: I’hate it) Daca o postare este votata de cel putin 10 membrii ca fiind irelevanta si nu are cel putin tot atatea I’love it, aceasta va ramane postata, dar I se vor lua punctele(coins) obtinute in urma postarii respective.

2. Abuz

Daca considerati ca o postare este abuziva, contine cuvinte vulgare sau rasiste se va apasa butonul “abuz”. Daca 10 membrii voteaza o postare ca abuziva, aceasta nu va mai fi disponibila pe platforma Cool Way si va fi trimisa spre analizare.

3. Obscen

Daca o postare contine continut obscen se va apasa butonul “obscen”. Daca 3 membrii voteaza o postare ca fiind obscena, aceasta va fi scoasa din platforma si va fi trimisa spre analizare.

Este interziza folosirea butoanelor nejustificat.

Toate sesizarile vor fi verificate de echipa Cool Way. Daca dupa analizarea postarii, echipa Cool Way va considera ca sanctiunea nu este relevanta, va anula sanctiunea si va repune postarea in drepturi. Cool Way isi rezerva dreptul de a penaliza orice fel de incercare de fraudare mergand pana la dezactivarea contului si blocarea ip-urilor.
Premiul Saptamanii
Forest
115 

Liciteaza acum


Premiu oferit de:

Premiu
Cool-way.ro

ADS